Biobased Spuiten

Onze Missie

Steeds meer mensen gaan bewuster en gezonder leven en staan dichter bij de natuur. Ook bij het schilderen van het bedrijfsgebouw, tuinhuis of de woning worden steeds meer ‘groenere’ verven gebruikt. De klant vraagt ernaar. Of het nu om (ecologische) nieuwbouw gaat of om het mooi maken van een bestaand pand. In samenwerking met Greenpaints bestaat ons uitgebreide assortiment o.a. uit duurzame en natuurlijk verf, zoals onze Biobased, Minerale verven en beitsen. Er is voor elk project een geschikte Natuurlijke verf die perfect aansluit op uw wensen.

Color-Flow in samenwerking met Greenpaints zijn “de groene impactmakers in verf en de spuitwereld”. zij willen met ‘groenere’ verf de wereld een stuk mooier en duurzamer maken. Zo geven wij met elkaar niet alleen onszelf, maar ook de generaties na ons een betere en gezondere toekomst. Daarom kiezen wij bewust voor de meest groene en duurzame oplossingen, waarbij sublieme prestaties en verantwoorde grondstoffen hand-in-hand gaan.

Wij verbazen jou aangenaam! Wij gaan altijd een stapje verder voor een complete “beleving”. Wij vinden het belangrijk om jou een persoonlijk advies te geven, waarmee de wensen van de klant voorop stellen. Dat is één van onze kernwaarde binnen onze organisatie. Daarbij levert Color-Flow duurzame diensten en producten tegen een eerlijke en concurrerende prijs, zoals gegarandeerd goed spuitwerk, snelle levering en vakkundige montage.

Onze eerste Keukenfront gespoten met Biobased verf!